I ove godine proveli smo projekt Anđeli za malene i zajedno sa djecom zagrebačkih vrtića i na otvorenim radionicama u knjižnici ukrasili smo anđele koje smo u njihovo ime poklonili djeci u dječjim domovima.

Svjetlucavi anđeli prenijeli su pozdrave i druge lijepe poruke djece koja su nesebično i s veseljem ukrašavala anđele koje smo u njihovo ime poklonili

mališanima u Dječjem selu Lekenik i mališanima u Kući Sv.Terezije od malog Isusa, a u svemu nam je pomogao i Djed Mraz koji je izmamio osmijeh na svakom licu. Bilo nam je veliko zadovoljstvo posjetiti djecu i provesti lijepe i nezaboravne trenutke sa njima.

Projekt smo završili dječjom predstavom "Čarobni božićni kolač" u izvedbi Dramskog studia Tirena u kazalištu Gavella koja je, uz ostale poklone, bila nagrada za sve vrijedne ručice koje su ukrašavale anđele. Djed Mraz je pohvalio vrijednu dječicu i poručio im da i dalje budu tako dobri i spremni pomoći drugima.

Zahvaljujemo se pojedincima i firmama koji su prepoznali poruku ovoga projekta i pomogli nam donacijama da zajedno razveselimo djecu.

 

 

 p.s.

Ne zaboravimo, Božić nije samo jedan dan, Božić je i svaki dan kada smo pomislili na bližnjega, kada smo nekome pomogli, nekoga razveselili, naučimo da sreću treba tražiti u osmijehu!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...