Projekt Anđeli za malene krenuo je u realizaciju u studenom 2008.g. te smo zajedno sa djecom ukrašavali anđele u zagrebačkim dječjim vrtićima i to: DV Maksimir, DV Medvešćak, DV Čigra, DV Cvrčak, DV Milana Sachsa, Dv Duga i DV Kolibri. Djeca iz vrtića rado su se odazvala u želji da razvesele mališane u bolnici i domovima i time poslali poruku da Božić nije samo jedan dan, da sreću treba tražiti u osmjehu, da jedan mali korak može učiniti mnogo.

Pogledajte kako su male ruke vrijedno radile, a ujedno ih je bodrio i zeko Qiucky:

 

Anđele smo početkom prosinca darivali djeci koja se nalaze u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, Dječjoj kući Sv.Terezije od malog Isusa, Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj te u Kući za nezbrinutu djecu na Savici-Šanci u želji da im prenesu ljubav i čestitke za blagdane koje im poručuju djeca iz vrtića.

 

Zajedno sa nama Anđele su djeci uručili uz ostale darove Ivana Kindl, Iva Šulenitć, Luka Nižetić i Medvjedić dobrog srca. Ovi mali anđeli izmamali su osmjeh na lice dječice i neka ih zauvijek čuvaju, neka znaju da nisu sami, da smo tu i da im želimo svu ljubav svijeta i molimo sve anđele da ih zauvijek čuvaju.


Anđele smo darivali i dječici u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u želji da što prije ozdrave i da im bar na trenuta izmamimo osmijeh na lice. U obilasku bolnice i uručivanju anđela i darova mnogo su nam pomogle glavna sesta Vlasta Krešić i odgojiteljice Ljupka, Ivana i Nehra iz DV Izvor koji djeluje u bolnici. Zahvaljujemo im se na velikodušnoj pomoći i na velikom osmijehu koje upućuju svakom malom bolesniku. 

Svi smo jako sretni što smo razveselili mališane, a ujedno smo željeli i nagraditi dječicu koja su svojim malim ručicama izradila anđele te smo za sve njih, i jedne i druge, priredili priredbu i kreativnu radionicu. 

 

Mnogobrojni mališani sa svojim roditeljima došli su na priredbu, nadamo se, u želji da zajedno sa nama pošalju jednu lijepu poruku u ove predbožićne blagdane kada smo svi pomalo sjetniji, osjećajniji,......

 

 

Iva Šulentić, naša gošća i voditeljica, najavila je i otvorila priredbu koju je svojom prekrasnom pjesmom Anđeli započeo Dječji zbor Kikići i nastavio svojim predivnim pjesmama.

Luka NIžetić je svojim nastupom uveličao ovu priredbu u želji da djeci pošalje poruku Anđela koliko je ljubav prema bližnjem bitna i potakne ih na istu.

Ivana Kindl, naš dobri anđeo, ponovo se je odazvala pozivu Udruge i svojom karizmom dala snagu poruci projekta Anđeli za malene.

U izrađivanju anđela su uživala i djeca koja su posjetila ovu radionicu!

Sve male posjetitelje smo nagradili raznim poklonima koje im je sa velikim osmjehom na licu neumorno dijelila naša draga gošća, omiljena voditeljica i glumica, Iva Šulentić. U darivanju djece udružili su se i Medvjedić dobrog srca i zeko Quicky.

Anđeo, riječ u kojoj ima toliko snage, vjere, ljubavi, topline, nade, .........

Ovim projektom željeli smo biti poveznica između malenih i malenih, nit koja spaja, ....

Iskreno se nadamo da smo u tome i uspjeli!

Ovo je tek početak, ....

Zahvaljujemo se Ivani, Ivi i Luki koji su se odazvali sudjelovati u ovom projektu i ujedno prihvatili titulu počasnih članova Udruge. Vjerujemo da ćemo zajedno napraviti mnogo!

Zahvaljujemo se kućama koje su prepoznale poruku ovoga projekta i pridružile se istom: Info-kod, ZG- projekt, Transtec, MC leasing, Turbo limač, Studena tim, Nestle Nesquik, Algoritam, Orvas plus, Fokus, Tesa, Dupin, Blitz, Print studio.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...