Kreativna radionica Božić

 

  

 Potreban materijal:  srebrni karton, crveni karton, slikica, rezač za pahuljicu, dekor-čarapica, crvena traka, cik-cak škare, škare, ljepilo u sticku, srebrna olovka,

 

 

Ne, ne, nije pogreška u naslovu, ovdje se radi o pismu od Sv. Nikole, a ne za Sv. Nikolu.  Napišite pisamce za svoga mališana u ime Sv .Nikole i stavite ga uz poklon kao odgovor na pismo koje je dijete marljivo pisalo i ukrašavalo. Idemo napraviti jedno takvo pisamce!

Srebrni karton presavijte u veličinu čestitke i oko njega zalijepite ljepilom u sticku crvenu traku. Crveni karton izrežite malo manji od srebrnog kartona, rubove izrežite cik cak škarama i karton zalijepite na srebrni karton.

Na internetu pronađite neku lijepu sličicu i isprintajte ju te rubove također izrežite cik-cak škarama i zalijepite na crveni karton. Manji komadić izrežite, zalijepite i na njega zalijepite čarapicu.

Iz srebrnog kartona izrežite rezačem pahujlicu i zalijepite na crveni karton.

Još pripremite jedan crveni karton kojega malo ukrasite cik-cak škarama i izrežite pahuljicu. Karton zalijepite u unutrašnji dio srebrno kartona i napišite srebrnom olovkom pismo.

Na kraju zatvorite pisamce, zavežite mašnicu i to je to!

 

p.s.

Pismo od Sv. Nikole će biti dodatno iznenađenje za mališana i još kad mu Sv.Nikola obeća da će i slijedeće godine ponovo doći ako bude i dalje ovako dobar .......i još ako mu napiše da je i mami i tati dolazio kada su bili mali, ali samo ako su bili dobri....

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...