Kreativna radionica Božić

     

 Potreban materijal:  okrugle limenke, razne ukrasne vrpce, ljepilo u sticku, drveni božićni ukrasi, gumbići, škare, cvjećarska spužva, pšenica, zemlje, zimzlene grančice, šljokasti sprej, decoupage šljokasto lak/ljepilo, pištolj na vruću plastiku, svijeće, zeleni papir

 

 

 Nakon fine paštete od tune :) iskoristili smo i limenke te napravili  tri varijante malih Božićnih dekoracija.

Za nazovimo "Zimzelenu dekoraciju"  na limenke smo ljepilom u sticku nalijepili ukrasnu vrpcu, na tu vrpcu smo  zalijepili usku bijelu vrpcu.

Cvjećarsku spužvu smo namočili u vodu i komadiće utisnuli u limenku, u sredinu smo zapiknuli svijeću. Okolo svijeće smo pikali u spužvu grančice bora, na kraju smo još zaljepili drveni ukras soba i posprejali šljokastim sprejom za malo dodatnog sjaja.

I to je to, "zimzelena dekoracija" je spremna da ukrasi vaš dom!

 

Limenke "Mini pšenica" smo također obukli u ukrasnu vrpcu te smo još oko nje zalijepili usku tamnozelenu vrpcu i na kraju zalijepili bijeli gumb.

Malo zemlje u limenke, par zrna pšenice, koja kap vode, malo topline i uskoro će nas obradovati zelene vlati pšenice. I to je to!

 

Za limenku "Mali svijećnjak" smo izrezali traku papira u zelenoj boji, ovaj papir je vrlo nalik na pak papir pa smo ga pogužvali prije nego smo ga zalijepili da bude ljepše. Papir smo zalijepili sa decoupage šljokastim ljepilom i ostavili da se osuši. Na suhi papir smo stavili prikladnu vrpcu koju smo zalijepili pištoljem na vruću plastiku samo na spojevima vrpce.

 

U limenku svijeća i "Mali svijećnjak" je također spreman da dodatno unese topline u vaš dom!

I to je to!

 

 

"Zimzelena dekoracija"

 

 

 

 

 

 "Mini pšenica"

 

 

 

 

"Mali svijećnjak"

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...