Potreban materijal: šareni papir za zamatanje poklona, poklopac od kutije za cipele, ogledalce, lak-ljepilo za salvetnu tehniku, kist, ukrasni cvjetići i leptirići, ljepilo za štrasice, škare, obostrano ljepljiva traka, klamerica

 

Poklopac od kutije za cipele će "glumiti" slikarsko platno na koje ćemo postaviti ogledalce i tako dobiti još jedan lijepi ukras na zidu koji će razveseliti djevojčice.

Poklopcu klamericom učvrstite kutove i ako je potrebno obojite u bijelo boju, ovaj poklopac je imao sliku koja bi se vidjela ispod papira pa smo ga obojili bijelom bojom. Kada se boja osuši poklopac premažite lak-ljepilom za salvetnu tehniku i pažljivo postavite šareni ukrasni papir koji ste izrezali u veličini poklopca. Ne zaboravaite rubove poklopca!

 

Kada ste postavili papir na poklopac ukoliko su vam na nekim mjestima ostali mjehurići zraka te su se napravili nabori polako prstima istisnite zrak i poravnavajte papir, nakon toga još jednom lakom premažite papir i sa vanjske strane.

 

Na pozadinu ogledala nalijepite čvršću obostrano ljepljivu traku i ogledalo zalijepite na poklopac, ako nemate traku možete ga zalijepiti pomoću pištolja na vruću plastiku.

 

Sada na red dolazi ukrašavanje, na rub ogledala zalijepite štrasice u obliku cvjetića i okolo ogledala po poklopcu kojega leptirića, mali cvjetić ili ... što god vam se sviđa. Možete od papira izrezati cvjetiće i njima ukrasiti poklopac, ....malo šljokica, ....mašnica,..., ideja je mnogo, pustite mašti na volju. Naravno da ukrašavanje možete prepustiti i malim prstićima!

Čavlić u zid i Ogledalce je spremno da se postavi, ne treba vam nikakva kukica, samo ga nataknite na rub poklopca i to je to!

p.s.

Zimsko popodne, kreativna igra, zajedno možete mnogo!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...