Potreban materijal: svijeće iz adventskog vijenca, limeni poklopac, cres deco, šljokasto lak-ljepilo za salvete, sniježno bijele šljokice, štapić od sladoleda, kist.

 

Sjetite se kako uvijek uvijek uživamo u pripremama za Božić: kolači, bor, kuglice, lampice, ..... i za čas sve opet u kutije pa u ormare, tavane, podrume,.....

Svijeće iz adventskog vjenčića sigurno nisu dogorjele do kraja pa ih možete još uvijek imati na stolu, zapalti ih i vratiti vrijeme unatrag.

Na poklopac od limene kutije nanesite cres deco. Masu nanosite i utapkavajte štapićem od sladoleda ili nekom žličicom. 

Prekrijte cijelu unutarnju površinu i vanjski rub poklopca. Ostavite da se dobro posuši i stvrdne.

Nakon sušenja sve premažite šljokastim lak -ljepilom za salvete i dok je još mokro posipajte sniježno bijelim šljokicama kako bi poklopac dodatno zablistao.

Pustite ljepilo da se dobro posuši. Postavite svijeće, zapalite ih i kapnite koju kap eteričnog ulja na njih. I to je to!

 p.s.

Ukoliko nemate cres deco (masa koja izgleda kao snijeg) možete ga napraviti i sami: u istom omjeru pomiješajte drvofix i sodu bikarbonu, dobro promiješajte i dodajte bijele boje. Sniježnu masu koju ste dobili nanosite štapićem od sladoleda ili nečim sličnim. Isplanirajte koliko ćete mase napraviti, da je nebi bilo previše, jer nije dobra kad duže stoji.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...