Potreban materijal: komad sivog umjetnog krzna ( cca 20 x 120 cm), žica, škare, kliješta, pištolj na vruću plastiku, traka ( dovoljno duga da se zaveže djetetu oko bokova), sivi rajf ( ili neki drugačiji pa ga sami pofarbate srebrnom bojom).

 

 

Iz krzna izrežite dva trokuta, na unutarnju stranu stavite malo vrućeg ljepila i preklopite. Tako ste dobili uheka koja su sa obje strane presvučena krznom. Stavite djetetu rajf na glavu i označite gdje ćete zalijepiti pripremljena uheka. Zalijepite ih pištoljem na vruću plastiku na rajf.

  

   

Od nekoliko slojeva žice napravite T oblik. Pripremljeni T  preoblikujte tako da dobijete U  koji je pod pravim kutom na ostatak žice. Dobiveni U  pričvrstite žicom kao na slici tako da učvrstite položaj žice, tako ćete dobiti konstrukciju za rep koji neće samo visiti nego će biti odmaknut od tijela.

   

Zavežite za žicu traku koju ćete vezati djetetu oko struka.

   

Pripremite komad krzna, veličine cca 20 x 100 cm. Na njega postavite žicu. Žicu postavite tako da cijeli oblik U postavite na krzno i cijeloga prijeđite pištoljem na plastiku.

   

   

Slobodne vrhove krzna presavinite prema žici, nanosite ljepilo iz pištolja i omatajte krzno oko žice. Pazite da vam traka za vezanje repa ostane vani.

   

Dobili ste rep koji povežite djetetu oko bokova, a žičana konstrukcija koju ste napravili držati će rep podalje od tijela.

  

Još treba samo dotjerati njuškicu tako da ružem namažete nosić i olovkom za oči nacrtate brkove.

 

 p.s.

Ovakva mudra lija nasamarit će sve koji joj se nađu na putu!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...