Potreban materijal: prozirna plastična jaja, flomasteri za plastiku, pastelne akrilne boje, akrilni lak (sprej ili tekući), spužvica, satenska trakica.

 

 

Plastična jaja otvorite i sa unutarnje strane flomasterima za plastiku nacrtajte proljetno/uskrsne motive. Ostavite da se osuši.

Nakon sušenja unutarnju stranu polovica jajeta, tunkajući spužvicom, pofarbajte pastelnim proljetnim nijansama akrilnih boja. Kada se i boja dobro posuši nanesite akrilni lak ( neka se i lak doooobro posuši Wink).

Nakon sušenja spojite pripadajuće polovice jaja te kroz alkicu na vrhu provucite satensku trakicu koju zavežite u čvor.

I to je to! Igra može započeti.

U svako jaje (ovisno o dobi djece Smile) stavite kovanicu ili papirnatu novčanicu, .... ili ceduljicu sa brojem prpadajućeg poklona. Sakrijte jaja u stanu ili dvorištu i neka potraga počne, a najsretnija ruka pronađe najviše jaja.

 

 

p.s.

Ukoliko imate manje klince igra će im biti zanimljivija ako im kažete da ste sinoć susreli zeku Sivka te da je za njih ostavio ovo pismo:

 

 

DRAGA DJECO,

OVO PISMO VAM PIŠEM JA, ZEKO SIVKO!

SIGURNO VEĆ ZNATE DA SE USKORO BLIŽI USKRS I DA MI ZEČEKI TADA IMAMO NAJVIŠE POSLA!!!

OVU NOĆ SAM UKRAŠAVAO PISANICE ZA VAS, A SVE TE LIJEPE PISANICE SAM SAKRIO BAŠ TU, U VAŠOJ SOBI / DVORIŠTU, GDJE SE VI SADA LIJEPO IGRATE I ZABAVLJATE!

NADAM SE DA VAM SE SVIĐA IGRA "POTRAGA ZA PISANICAMA" PA VAM ŽELIM PUNO SREĆE DA PRONAĐETE SVE SKRIVENE PISANICE U KOJIMA SE KRIJE I MALI DARAK!

 

ŽELIM VAM PUNO SREĆE U POTRAZI!!

SRETAN VAM USKRS I VOLI VAS SVE

VAŠ  ZEKO SIVKO

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...